Lid wordenDoneren

Open dag bungalow 't Boshuys op zaterdag 26 november 2022

U bent van harte welkom op de Open Dag van het Boshuys

 

Misschien wist u het al?

Charlotte van der Zwan en Patrick Ravensbergen van Marente hebben het initiatief genomen voor de herbestemming van de bungalow die op het terrein van woonzorglocatie De Wilbert in Katwijk aan den Rijn staat. Ze hebben genoeg sponsors gevonden voor de financiering, en ook de HCHWA-D vereniging heeft een substantiële financiële bijdrage geleverd. Vrijdag 17 juni 2022 is de bungalow geopend door de wethouders Soetendal en Spek.

 

Voor wie is die bungalow?

Mensen die getroffen zijn door een hersenbloeding als gevolg van de Katwijkse ziekte, kunnen rust vinden in en rond de bungalow die uitziet op de dierenweide. Ze kunnen daar met hun dierbaren heerlijk vertoeven, samen eten koken of koffiedrinken in deze prikkelarme omgeving. Daar hebben ze veel behoefte aan. Verder is er het overdekte terras aangebouwd voor als de weersomstandigheden minder aangenaam zijn. Of ze nu verblijven in De Wilbert, of thuis, of de dagopvang bezoeken, allen zijn van harte welkom, en natuurlijk ook hun naasten en/of mantelzorgers. En denk ook aan de kleinkinderen die hun opa of oma willen bezoeken en even met hen langs de dierenweide willen lopen! Ook mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kunnen van de bungalow gebruik maken.

 

Kom gerust kijken bij de open dag

Op zaterdag 26 november organiseert de vereniging HCHWA-D een open dag voor wie een kijkje wil nemen in de bungalow. Dan kunt u met eigen ogen zien wat een fijne prikkelarme omgeving de bungalow is. Als u over de brug bij De Roskam richting Overrijn gaat, is het de eerste links, bungalow Overrijn 17F.  Met borden wordt de route aangegeven.

 

Hoe laat?

Vanaf 13.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom. Een aantal bestuursleden van de HCHWA-D vereniging is aanwezig om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

 

Wat is onze wens?

Wij zoeken gastheren en gastvrouwen die behulpzaam willen zijn tijdens de dagdelen dat onze vereniging van de bungalow gebruik maakt. Hebt u tijd en gelegenheid om eens in de zoveel tijd te worden ingeroosterd, geeft u zich dan op via onze website: info@hchwa-d.nl

 

Graag tot ziens op onze open dag op zaterdag 26 november 2022!