Lid wordenDoneren

Vragen over HCHWA-DBlijf er niet mee zitten. Neem contact op via

06-22062560zorgloket@hchwa-d.nl

Het Zorgloket

Van de vereniging HCHWA-D

Als HCHWA-D-patiënt of direct betrokkene staat u niet alleen met uw probleem. Wij, als vereniging HCHWA-D, helpen u – patiënt, gezinslid of mantelzorger – waar mogelijk. Het Zorgloket wil graag uw directe contact met onze vereniging zijn. Het is heel laagdrempelig en u kunt gewoon een mailtje sturen of even bellen.

Onze kennis en ervaring om u te helpen

Het verloop van de ziekte HCHWA-D verschilt van persoon tot persoon. Iedere situatie is weer anders. Toch kunnen we u wellicht helpen. We hebben ervaringen en lessen van lotgenoten verzameld. We hebben kennis van HCHWA-D, de Katwijkse ziekte, opgebouwd. En we zijn goed in casemanagement (voor het krijgen van de best passende zorg in uw situatie) in het algemeen.

Zo kan het Zorgloket u adviseren en helpen bij het vinden van de juiste hulp en ondersteuning. Reden genoeg om eens met ons over uw situatie te praten. 

Contact met zorgloket HCHWA-D

Het Zorgloket is een belangrijk onderdeel van ons werk als vereniging. U kunt met al uw vragen over HCHWA-D bij ons terecht via email of telefoon. Als het kan, beantwoorden we uw vraag zelf en anders zorgen we dat deze op de juiste plek of bij de juiste persoon terecht komt. Wanneer dat nodig is of wanneer u dat fijn vindt, komt Martina van Rhee- de Vreugd, onze contactpersoon van het Zorgloket, zelfs bij u thuis langs. 

Blijf er niet mee zitten en bel 0622062560 op vrijdag tussen 9.30 en 12.00 uur of mail naar zorgloket@hchwa-d.nl