Lid wordenDoneren

Vragen over HCHWA-DBlijf er niet mee zitten. Neem contact op via

06-22062560zorgloket@hchwa-d.nl

Steun de vereniging HCHWA-D

Help ons onderzoek stimuleren en patiënten ondersteunen

Vereniging HCHWA-D heeft een tweeledige missie. Die komt er in het kort op neer dat we met onderzoek willen helpen de ‘Katwijkse ziekte’ te genezen. Daarnaast willen we (potentiele) patiënten voorlichten en begeleiden om een zo volwaardig mogelijk leven te kunnen leiden.

Daarvoor is geld nodig. Wij hopen dat u ons kunt helpen, als bedrijf of particulier.

Vereniging HCHWA-D heeft ANBI-status

Vereniging HCHWA-D is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Een ANBI is een kerkelijke, levensbeschouwelijke, charitatieve, culturele, wetenschappelijke of andere instelling die het algemeen belang dient. De overheid vindt zulke organisaties gelukkig belangrijk. En dat laten ze op deze manier blijken.

Belastingvoordeel voor u en voor ons

Met de ANBI-status maakt de Belastingdienst het voor onze vereniging HCHWA-D iets leuker. Het biedt u en ons namelijk voordeel. Wij als ANBI betalen over ontvangen donaties en giften geen schenkbelasting en erfbelasting. U als schenker of donateur kunt uw giften aan ons aftrekken van de belasting.

Particulier of bedrijf: steun ons alstublieft!

Met uw gift staan we als vereniging HCHWA-D krachtiger en kunnen we meer werk verzetten! U kunt ons sponsoren door als particulier of bedrijf een (periodieke) donatie te doen.

Nu doneren