Lid wordenDoneren

Niet aanwezig bij een thema-avond? Je kunt het terugkijken!

Op 21 april stond de eerste thema-avond op de planning en besloten we iedereen die met de ziekte te maken heeft bij te praten over alle ontwikkelingen rondom HCHWA-D. Het thema was daarom ook: ‘HCHWA-D: wat weten we nu?’ Namens het LUMC waren Sabine Voigt, Ellis van Etten en Thijs van Osch aanwezig om ons bij te praten over de lopende onderzoeken. De avond is via deze link terug te kijken. 

 

Op donderdag 2 juni hadden we gekozen voor het thema ‘HCHWA-D & kinderwens'. Het mogelijk gendrager zijn en het hebben van een kinderwens levert voor velen van ons een dilemma op. Tijdens deze avond werden de mogelijkheden besproken om een kinderwens te vervullen. Bestuurslid Maike Hoek vertelde over haar ervaring met het PGT-traject en ook medisch psycholoog Sanneke van Rooden was aanwezig. Via deze link kan de tweede thema-avond teruggekeken worden. 

 

Mocht je nu geïnteresseerd zijn geraakt, is er op deze manier alle mogelijkheid om de thema-avonden wanneer het jou uitkomt, te bekijken. En als je wel aanwezig was en het gewoon nog een keer wilt zien, dan kan dat dus ook. We zouden het heel leuk vinden als je je ook abonneert op ons kanaal. Op die manier mis je niks en word je direct op de hoogte gebracht wanneer de volgende thema-avond gepland staat. 

 

Tot de volgende keer in de Roskam of via de livestream!