Lid wordenDoneren

Kattukse Brainweek organiseert Kattukse Loterij

 

Dit jaar kon helaas, vanwege voor de hand liggende redenen, de Kattukse Brainweek geen doorgang vinden.

Daarom organiseert de Kattukse Brainweek dit jaar de Kattukse Loterij. Verschillende sponsoren en donateurs stellen mooie prijzen beschikbaar. De hoofdprijs is een elektrische fiets van Profile Paul en daarnaast maakt u o.a. kans op een voucher voor sloephuur bij Marina Rijnsburg, een wijnproeverij van Vini di Nico en een canvas van Treffend Beeld.

Loten kosten €2,50 per lot en voor €10 krijg je er 4 + 1 gratis. De loterij verloopt geheel online en is daarom volledig coronaproof. Meer info over de prijzen vindt u op en loten koopt u via www.kattuksebrainweek.nl/kattukseloterij. Loten zijn te koop tot en met 18 december, de dag van de trekking. Als u prijs heeft, wordt deze door de club bij u thuis afgeleverd op 1,5 meter afstand.

De opbrengst van de Kattukse Loterij wordt door de Kattukse Brainweek rechtstreeks gedoneerd aan het zogenaamde BATMAN onderzoek in het LUMC. Dit is het allereerste werkelijke medicijnonderzoek naar de Katwijkse Ziekte. Een veelbelovende eerste stap naar behandeling. Ook hierover vindt u meer informatie op  www.kattuksebrainweek.nl of www.hchwa-d.nl.