Lid wordenDoneren

LUMC HCHWA-D en sporadische CAA informatiemiddag

16-01-2020

LUMC

Op zaterdag 9 november wordt in het LUMC een informatiemiddag georganiseerd over HCHWA-D en sporadische Cerebrale Amyloid Angiopathie (CAA). U bent welkom vanaf 13.00 uur, het programma start om 13.30 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. Deze middag is bedoeld voor patiënten met HCHWA-D (‘de Katwijkse ziekte’) of sporadische CAA, familieleden, deelnemers van de onderzoeken, zorgverleners en andere geïnteresseerden.

Er zal een uitgebreid team voor u klaar staan om u bij te praten. De onderzoekers zullen praten over de verschillende onderzoeken die in het LUMC naar HCHWA-D en sporadische CAA worden gedaan. Ook zullen interessante resultaten van eerdere studies worden besproken en hoort u over onze gespecialiseerde poliklinieken. Daarnaast zal er uitgebreid gelegenheid zijn om vragen te stellen aan verschillende specialisten op het gebied van HCHWA-D en sporadische CAA, zoals de radioloog en de neuroloog, maar bijvoorbeeld ook de psycholoog, klinisch geneticus, het expertisecentrum de Wilbert, de vereniging HCHWA-D en de Dutch CAA foundation. Tevens zal een internationaal bekende expert op het gebied van CAA: Prof. Dr. Steven Greenberg uit Harvard, Boston spreken.

Uiteraard is deelname aan deze middag gratis en zorgen wij voor koffie/thee tijdens de pauze. Wel dient u zich vooraf aan te melden via een formulier dat vanaf 1 oktober beschikbaar is via de LUMC website.

Locatie: Leids Universitair Medisch Centrum, Gebouw 3 (Bezoekadres: Hippocratespad 21, 2333 ZD Leiden). Het LUMC is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Hier vindt u een routebeschrijving.

Mocht u vragen hebben, dan kun u een email sturen naar HCHWADonderzoek@lumc.nl of CAA@lumc.nl. We zullen proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.