LUMC HCHWA-D informatiemiddag 13 mei 2017

Op zaterdag 13 mei wordt in het LUMC de eerste HCHWA-D informatiemiddag georganiseerd. U bent welkom vanaf 13:15 uur, het programma start om 13:30 uur en is rond 16:00 uur afgelopen. Deze middag is bedoeld voor patiënten met HCHWA-D (‘de Katwijkse ziekte’), familieleden, deelnemers van de onderzoeken, zorgverleners en andere geïnteresseerden.

Het team van HCHWA-D onderzoekers staat voor u klaar om u bij te praten over de verschillende onderzoeken die in het LUMC naar HCHWA-D worden gedaan. Ook zullen we interessante resultaten van eerdere studies bespreken en u meer vertellen over onze CHA-polikliniek. Daarnaast zal er uitgebreid gelegenheid zijn om vragen te stellen aan verschillende specialisten op het gebied van HCHWA-D, zoals de radioloog en de neuroloog, maar bijvoorbeeld ook de psycholoog, klinisch geneticus, het nieuwe expertisecentrum de Wilbert, de vereniging HCHWA-D en de Dutch CAA foundation. Verder is het mogelijk om een kijkje te nemen in het laboratorium of te zien hoe een MRI-scan wordt gemaakt.

Uiteraard is deelname aan deze middag gratis en zorgen wij voor koffie/thee tijdens de pauze. Wel ontvangen we graag vooraf uw aanmelding via dit formulier.

Locatie: Leids Universitair Medisch Centrum, Albinusdreef 2 in Leiden. Het LUMC is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Hier vindt u een routebeschrijving: https://www.lumc.nl/over-het-lumc/contact/routebeschrijving/

Mocht u vragen hebben, dan kun u een email sturen naar HCHWADstamboom@lumc.nl. We zullen proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

U kunt zich inschrijven voor deze HCHWA-D informatiemiddag via deze link: http://bit.ly/2nnhQxq

Ook kunt u hier de laatste nieuwsbrief lezen. 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.