De vereniging bestaat tien jaar en viert dit met een receptie en een jubileum magazine

Het begon met het kriebelende idee dat er iets gedaan moest worden voor de mensen die te maken hebben met HCHWA-D in Katwijk, en daarbuiten. Daaruit volgde een klein stukje in de krant met een oproepje: zijn er mensen geïnteresseerd om hierover mee te denken of zich aan te sluiten? Dat vormde de oprichting van de Vereniging HCHWA-D, deze week tien jaar geleden. Gisteren stonden we daar tijdens een receptie bij stil en werd het jubileum magazine uitgereikt. Het magazine is samengesteld door twee van onze bestuursleden en geeft een prachtig beeld van het werk van de vereniging. Het is binnenkort op verschillende plekken in Katwijk te vinden en ook nu al online te lezen:

 

We zijn talloze inloop- en thema-avonden, duizenden beantwoorde vragen en tientallen meetings met zorgprofessionals en onderzoekers verder en kijken met trots terug op de afgelopen tien jaar. Langzaamaan merken we dat met veel inzet het taboe rondom de Katwijkse Ziekte doorbroken wordt en sneller is de bal van het onderzoek doen naar een eventueel medicijn weer gaan rollen. We hopen natuurlijk dat we onszelf daarmee uiteindelijk overbodig maken, maar zolang we dat nog niet zijn, blijven we ons met veel liefde en aandacht inzetten voor allen die met HCHWA-D te maken hebben.

Wilt u liever een papieren versie? Neem dan contact op met ons secretariaat, via info@hchwa-d.nl en wij sturen u een gratis exemplaar.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.